18.5 C
Gandia
Diumenge, 28 maig, 2023

El Teatre Serrano acull demà divendres la representació de Júlia

  • El Teatre Serrano acull demà divendres la representació de Júlia, la clàssica novel·la d’Isabel Clara-Simó, de la mà de la companyia alcoiana La Dependent
  • L’encarregada de passar Júlia del paper a l’escena és l’autora i actriu alcoiana Gema Miralles i ho fa mantenint l’essència de la novel·la en cadascuna de les escenes representades

  • L’obra s’ha estrenat al Teatre Principal de València després que s’han adquirit els drets d’autor en 2020.

El Teatre Serrano acull demà divendres a les 20h l’espectacle ‘Júlia’, obra basada en la novel·la d’Isabel-Clara Simó de títol homònim, a càrrec de la companyia alcoiana La Dependent. L’autora Gemma Miralles, és l’encarregada de donar forma al projecte que porta a escena aquest drama històric amb el teló de fons de la Revolució del Petroli d’Alcoi en el 1873, la indústria tèxtil i les transformacions polítiques i socials de finals del segle XIX.

La novel·la d’Isabel-Clara Simó, imprescindible en la nostra literatura, ens emociona i commociona a través de la vida de Júlia, una jove treballadora que es converteix en una senyora havent de pagar un preu molt alt per sobreviure en el món dels pobres i dels rics, fent servir la seua intel·ligència i tenacitat. L’obra de teatre és fidel al text de l’escriptora, reproduint els debats ètics i els dilemes que només un clàssic com aquest ens pot proporcionar.

Entrades anticipades per 8€-10€-12€ a través de www.cultura.gandia.org i també en la taquilla del teatre, des d’una hora abans de la funció.

Articles relacionats