16.2 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

El Teatre per Nadal us desitja Bon Raval

– La sala gandiana programa teatre, circ i dansa per a les festes d’hivern

El Teatre del Raval de Gandia presenta, un any més, una completa i variada programació per a les festes d’hivern sota el lema ‘El Teatre per Nadal us Desitja Bon Raval’. Teatre, circ, dansa i varietats omplin un calendari amb propostes originals i divertides. A més, s’han posat a la venda els abonaments de temporada per gaudir de diferents espectacles, tant per a sessions familiars com per al públic adult.

PROGRAMA

17 i 18 de desembre, 18h00
Alma LaBu teatre
TEATRE
Alma, Cia. LaBú Teatre (Catalunya)

Alma és un viatge poètic i sensorial a través de les quatre estacions de l’any que prendrà forma a través dels objectes i materials que s’anirà trobant la protagonista. Un espectacle per a la primera infància de xicotet format basat en el teatre d’objectes i el moviment. Els més petits gaudiran d’una proposta amb materials naturals, divertida i alhora poètica, que parla del pas del temps.

Tots els públics
Durada: 50 min.
Entrada anticipada: 5 € / Taquilla: 6 €

26 i 27 de desembre, 18h00

blowing 22
DANSA
Blowing, Cia. Múcab Dans (Catalunya)

Tots els públics
Durada: 50 min.
Entrada anticipada: 5 € / Taquilla: 6 €

En aquest moment, milions de desitjos volen fer-se realitat. Demanem desitjos de moltes maneres: bufant espelmes pel nostre aniversari, veient passar un estel fugaç, bufant una pestanya, tirant una moneda al pou o bufant una flor de dent de lleó. En molts moments de la nostra vida demanem un desig, però… on van aquests desitjos? Es compleixen?

Blowing viurem el viatge d’una petita espora que té una missió: complir el desig de Yuri. Un viatge a través del vent, ple d’aventures en què trobarem les respostes a totes aquestes preguntes. Un espectacle visual, poètic i innovador, on la dansa, la música en directe i la tecnologia ens faran emprendre el vol cap a un món fantàstic, màgic i absurd.
https://vimeo.com/268869641

28 i 29 de desembre, de 11h00 a 13h00

Taller circ

TALLER DE CIRC
Spinish Circo (País Valencià)

Tots els públics, especialment recomanat per a xiquetes i xiquets de 6 a 15 anys

Preu: 25 €

Teatre del Raval
Inscripció prèvia a info@teatreravalgandia.org

Aquest taller pretén acostar totes les disciplines del circ d’una manera lúdica, divertida i creativa. Aprendrem i investigarem sobre malabars, equilibris, manipulació d’objectes acrobàcies de sòl i aèries sempre amb un enfocament des del joc i la inclusió.

28 de desembre, 18h00 i 20h00

Calbaret

TEATRE DE VARIETATS ‘EL CALBARET INNOCENT’

Durada: 90 min.
Entrada sessió familiar (18h00): anticipada 5 €, taquilla 6 €
Entrada sessió d’adults (20h00): anticipada 8 €, taquilla 10 €

El Teatre del Raval presenta per Nadal una nova edició d’El Calbaret Innocent amb espectacles per a tots els gustos. Pujaran a l’escenari companyies i artistes valencianes de teatre, música en directe, circ i acrobàcies, dansa aèria i contacontes. I tot conduït per El Triangulista i els seus personatges com a mestre de cerimònies.

Participen:

– José Carlos Soto (Teatre)
– Montserrat Palacios (experimentació sonora)
– Patricia Ferrero (màgia)
– Aina Koda (rap)
– Lorena Saurio (circ – hula hoop)
– Ximo Vidal (teatre. Soles sessions per a adults)

2 i 3 de gener

bola 9

TEATRE
Bola, Cia. L’Horta Teatre (València)

De 0 a 3 anys
Durada: 35 min.
Horari: 17h15 i 18h30
Entrada: 5 € anticipada; 6 € en taquilla

Bola és una proposta per a la primera infància. Bola i Cub no es coneixen i han d’aprendre a conviure. L’espectacle tracta de la geometria de l’espai, de la forma de les coses que ens envolten, amb el joc com a punt de partida. Com a inspiració, els jocs de construcció que bé coneix el nostre xicotet públic. Forma, color i llum són les principals ferramentes d’aquesta creació.

Articles relacionats