23.1 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

El Teatre del Raval de Gandia acull els concerts de Clara Andrés i Esther

– Després de les sessions dedicades al Jazz i a les músiques del Mediterrani, el Festival HOSTES proposa una cita imperdible amb dos veus de la cançó valenciana.

El Festival HOSTES, un clàssic de l’hivern musical de LaCasaCalba, continua aquest dissabte 11 de febrer al Teatre del Raval de Gandia, amb els concerts de Clara Andrés i Esther, que protagonitzaran aquesta tercera sessió doble dedicada a la Cançó.

D’una banda, la cantautora d’Oliva, Clara Andrés, presentarà el seu darrer disc Capfico; un treball musical conjunt amb Estela Tormo, construït com un diàleg entre les dues compositores i reconegut com a millor disc de cançó d’autor i millor disseny als Premis Carles Santos de la Música Valenciana 2022.

Tot seguit, l’artista de Vinaròs, Esther, recomanarà un viatge a través de les composicions del seu primer disc Les cartes que mai vaig cremar, donant continuïtat al seu estil intimista però amb una energia renovada i molt més desenfadada.

Durant l’interludi, el públic també podrà gaudir del Gastroespai, a càrrec del col·lectiu Ca Saforaui, i visitar l’exposició del fotògraf Ramon Santamaria, que inclou les instantànies de l’última edició del Festival i que fa una menció especial a Pau Riba, amb les imatges del concert homenatge celebrat l’any passat al Teatre del Raval.

El Festival HOSTES tancarà l’edició d’enguany amb una quarta sessió, dedicada a la fusió, el pròxim 25 de febrer amb el concert de la cantautora asturiana Marisa Valle Roso, que desplegarà el seu estil personal caracteritzat pel mestissatge de ritmes electrònics i del folklore asturià.

Entrades anticipades: https://teatreravalgandia.org/entrades/

Articles relacionats