25.7 C
Gandia
Diumenge, 2 octubre, 2022

El tancament del pont d’Alacant obliga a relaxar les restriccions de circulació al Centre Històric

– Gandia relaxa temporalment la restricció de circulació de la Morada en el Centre Històric per les obres del pont d’Alacant

– Nacho Arnau: “El vianant continua sent l’element preferent en la zona i la velocitat de circulació dels vehicles haurà de ser mínima”

– Pere Izquierdo: “Des que se’ns van comunicar aquestes dues obres tan importants per a la ciutat hem estat en contacte amb el govern i estudiat els possibles escenaris que ens podríem trobar per adoptar solucions”

El regidor delegat de Seguretat Ciutadana, Trànsit i Mobilitat, Nacho Arnau, ha comparegut aquest matí en roda de premsa al costat de Pedro Izquierdo, president de l’Associació de Comerciants de Centre Històric per abordar diversos aspectes relacionats amb els talls de trànsit i modificacions en la circulació que es produiran amb motiu de les obres d’ampliació del pont d’Alacant.

En primer lloc, Nacho Arnau ha incidit que aquesta actuació afectarà la mobilitat del Centre Històric de manera que després de mantindre diverses reunions amb les parts afectades, s’ha decidit aixecar la restricció de circulació a la zona de la Morada encara que tal com ha recordat el regidor “continua l’esperit de la Morada, és a dir, el vianant continua sent l’element preferent en la zona i la velocitat de circulació dels vehicles que la utilitzen serà mínima” i ha afegit que “creiem que aquests mesos que la Morada ha funcionat la ciutadania ha interioritzat el concepte. Tots som conscients que les noves normatives imposades des d’Europa ens porten a aplicar aquest tipus de mesures”.

Per finalitzar i donada la situació, Arnau ha recordat la necessitat d’utilitzar les rondes perimetrals per millorar la circulació i descongestionar el trànsit al centre de Gandia.

Per la seua banda, Pedro Izquierdo ha recordat que des de fa mesos els col·lectius afectats coneixien les possibles afeccions al trànsit que provocarien aquestes obres i que des del govern municipal s’han acceptat les propostes i suggeriments presentats. “Des que se’ns van comunicar aquestes dues obres tan importants per a la ciutat hem estat en contacte amb el govern i estudiat els possibles escenaris que ens podríem trobar per adoptar solucions. Un cop més hem d’agrair la bona predisposició i diàleg amb l’executiu municipal”.

Articles relacionats