13.3 C
Gandia
Dissabte, 3 desembre, 2022

El Sona Baixet Fest(a) torna a la platja de Tavernes de la Valldigna

El Sona Baixet Fest(a) torna a la platja de Tavernes de la Valldigna amb una programació fresca i jogassera per a tots els públics, serà el pròxim dissabte, 31 d’agost, a l’Avinguda de la Marina, a partir de les 18 h.

El Sona Baixet Fest(a) Tavernes és una iniciativa de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i de LaCasaCalba, que es celebra a la seua tercera edició a la platja vallera. Una proposta, per tant, consolidada en l’oferta turística de la Vall, que manté el gaudi de l’estiu valler fins a l’últim alé de la temporada.

Amb una programació que barreja música, teatre i joc, el Sona Baixet Fest(a) espera seguir sumant, un any més, fidels i novençans apostant per noms com Angel Di Stefano, Rodamons Teatre o la Cia. Elisa M. Matallín a la seua graella.

A la proposta turística-cultural de Tavernes de la Valldigna, no podia faltar, un any més, la jornada artística i jogassera del Sona Baixet Fest(a). Un esdeveniment que engloba distintes disciplines d’arts escèniques al voltant de la música i el teatre, pensades per al gaudi en família i que suma ja tres edicions al municipi.

Concretament, l’edició vallera del pròxim dissabte comptarà amb les següents propostes: la primera, que serà constant al llarg de tota la vesprada festera, estarà a càrrec d’El Triangulista. Amb la seua “Minidisco” posarà el to musical a la jornada i comandarà amb batuta la desfilada de tota la programació; així, donarà pas, en primer lloc, a la cercavila que, a ritme de dolçaina i tabal, recorrerà el passeig de la platja. A continuació arribarà el torn de l’escena, que encetarà la Cia. Elisa M. Matallín per presentar-nos “Històries de ratolins”, un espectacle de titelles que ens submergirà en l’avidesa lectora d’un ratolí somiador enxisat per les històries que guarden els llibres de la biblioteca. La segona representació estarà a càrrec de Rodamon Teatre, amb “Emocioanant”, una proposta que ens convida a nadar al món de les emocions a través de la música, les cançons, la poesia i les imatges.

Com és característic del Sona Baixet, mentre tot açò es desenvolupa, al llarg de tota la vesprada hi haurà altres activitats paral·leles, també obertes a tot el públic: els “Tallers d’Art”, a càrrec de Pepa Castillo; les propostes jogasseres de Disparatario i el seu “Fem Joc”; i la proposta lúdica, artística i pedagògica d’experimentació sonora d’Angel Di Stefano amb els seus “Laberints del So”. A més, comptarem, com sempre, amb el nostre Gastroespai, punt d’encontre per als paladars més cassolans, amb una oferta fresca, feta amb productes de proximitat.

Tot un repte, sens dubte, per a les ganes de gaudir i conrear l’art i la creativitat a la vora de la mar de la platja vallera.

Articles relacionats