22.6 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

El socialista Salvador Gregori retrau al PP de Gandia que “ser valencià és més que cantar un himne i embolicar-se en una bandera un dia a l’any”

– Salvador Gregori ha contestat a les propostes realitzades pel PP de Gandia en matèria de cultura

El regidor socialista Salvador Gregori ha lamentat que, una vegada més, la manca de rigor del PP i els seus membres en presentar mesures “sense aclarir ni les futures ubicacions, ni com serà la gestió dels espais, ni d’on obtindran els fons necessaris per a mantindre cinc espais i les seues obres”.

A més, ha afegit que “una vegada més entren en contradicció perquè, per una part, parlen de reduir i optimitzar els espais municipals, d’abaixar impostos i, per l’altra, volen cinc nous museus. Per tant, no té sentit”.

En un altre ordre de coses, Gregori ha informat al PP de Gandia “per si no llegeixen la premsa”, que el Govern local ja ha anunciat aquesta mateixa setmana 600.000 euros del romanent de tresoreria per a adquirir el local que albergarà el Museu de la Setmana Santa. “Una vegada més, allò que ells proposen nosaltres ja ho hem fet”, ha assenyalat.

Finalment, i pel que fa a la celebració del 9 d’octubre, ha declarat que “a Gandia ja se celebra un acte institucional que tots hem acordat i on tots participem. Ser valencià és més que cantar un himne i embolicar-se en una bandera un dia a l’any” 

Articles relacionats