16.5 C
Gandia
Dimarts, 16 abril, 2024

El Safor Fest reuneix a més de 200 joves a Rafelcofer

– I Safor Fest, la trobada de joves de la comarca que ha generat participació juvenil i apoderament del jovent.

Safor Fest 22 Rafelcofer 1

El Servei de Joventut, Calaix Jove, de la Mancomunitat de la Safor, junt amb la Xarxa de Corresponsals Juvenils de la Safor-Valldigna van celebrar el I Safor Fest el passat 18 de juny a Rafelcofer. El Safor Fest és el nom que el jovent li ha donat a la trobada de joves comarcal que torna a prendre els carrers de la Safor.

Tant el Calaix Jove com l’alumnat corresponsal han realitzat un treball en equip exemplar amb una motivació comuna: que el jovent mostre la seua implicació de cara la societat i la seua força per generar canvis.

Mural Safor Fest 22 Rafelcofer

La trobada se celebrà durant tot el dia i es va poder gaudir de distints espais amb activitats diverses i gratuïtes, com ara les realitzades en l’Espai d’Art, amb un mural col·laboratiu a càrrec de Rosa Fuster, dansa amb el grup jove Las Rafel, tallers de serigrafia, xapes o samarretes LGTBIQ+ a càrrec del CLGS. D’altra banda, a l’Espai de les Cultures es reflexionà sobre les distintes problemàtiques que preocupen a la gent jove, com ara medi ambient, temes LGTBIQ+ i voluntariat europeu, així com els discursos de l’odi a través del programa Desenllaçant. Per últim, a l’Espai Musical es va celebrar una Holi Fest. Menció especial a l’associació Raboses de Rafelcofer que va estar tot el dia encarregant-se del menjar.

Articles relacionats