25.4 C
Gandia
Dimarts, 4 octubre, 2022

El roll-on hidratant d’Àloe Vera del Grup Ubesol millor desodorant en la seua categoria

– L’OCU ha seleccionat aquest desodorant per l’excel·lent relació entre l’alta qualitat i el preu immillorable

Una anàlisi independent de l’Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha seleccionat el roll-on Hidratant Àloe de Deliplus, de venda en Mercadona, com el millor desodorant de la seua categoria i ho ha considerat “compra mestra”, gràcies a l’excel·lent relació entre una alta qualitat i un preu immillorable.

Per tan sols 0,75 euros, el roll-on Àloe ofereix una eficàcia que garanteix 48 hores de protecció i és de fàcil aplicació,
característiques que valoren els consumidors i que ho situen com el millor desodorant del mercat en la seua categoria.

El seu ús aporta sensació d’hidratació i suavitat en la pell i entre els seus ingredients destaca l’extracte natural d’àloe vera, ric en proteïnes.

L’anàlisi de l’OCU, en el qual van participar 20 usuàries que, durant cinc dies, van provar a cegues deu dels desodorants més habituals en els lineals, assenyala que es tracta d’un roll-on que es diferencia per la seua eficàcia i excel·lents resultats i que té “un preu molt assequible”.

A més, l’OCU ha ressaltat que el roll-on Àloe “supera amb èxit” la prova antitaques i “a penes deixa residus visibles en els tèxtils”.

Darrere d’aquest producte d’èxit, es troba Laboratoris Maverick, líders especialistes en el desenvolupament i fabricació de productes innovadors i sostenibles per a la higiene i la cura personal. Fermament compromesos amb la qualitat i la satisfacció dels clients, compta amb la tecnologia més avançada i amb professionals altament qualificats.

Laboratoris Maverick, situada a Ulldecona (Tarragona), forma part del valencià Grup Ubesol i és una empresa
especialista en el desenvolupament de productes per a la higiene i la cura personal.

Articles relacionats