14.8 C
Gandia
Dilluns, 29 novembre, 2021

El regidor de Cultura qualifica de “massiva” la participació en la Fira i Festes de Gandia

El regidor delegat de Cultura de Gandia, Joan Muñoz ha qualificat de “massiva” la participació en les 95 actuacions i espectacles diferents de la Fira i Festes, celebrades del 28 de setembre a l’1 doctubre, i també a la “performance” celebrada a l’espai cobert de la plaça Prado, les exhibicions esportives, els tres mercats temàtics, la Fira de les Associacions, la Fira de Territori Borja o la Fira Intercultural a més de l’espai del Mosset.

Pel que fa a les xifres, el concert de Vetusta Morla va superar els 3.000 espectadors; els concerts del parc de la Festa van congregar a 13.000; les activitats de la Marquesa van acollir 6.000 persones; mentre que els espectacles del Teatre Serrano van congregar a 1.400 assistents.

La resta d’actes i activitats de carrer van comptar amb una participació de públic massiva” i afegia que “en algun dels espectacles com el que es va desenvolupar al Prat vam haver de posar un control d’accés donada la gran quantitat de públic que va arribar a atreure a determinats moments” va explicar Muñoz.

És impossible calcular la quantitat de persones que durant aquests dies ens han visitat però que és cert que he notat que hi havia moltes ganes de Fira. Ja dijous el passeig era ple i dilluns a la nit encara es podia veure molta activitat als carrers, al contrari que succeeix normalment” va declarar el regidor de Cultura.

Finalment, Joan Muñoz ha volgut agrair la feina feta pels tècnics i treballadors del departament de Cultura. “Han estat quatre dies treballant moltíssim perquè tota la ciutadania i visitants gaudiren d’unes fires excel·lents“.

Articles relacionats

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

últims articles