24.6 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

El Real de Gandia vol fomentar l’activitat física amb un recorregut urbà saludable

L’Ajuntament del Real de Gandia ha dissenyat un recorregut urbà saludable. En els seus aproximadament 4 quilòmetres de longitud, recorre el perímetre de la població, passant per diferents parcs, zones verdes i centre històric del municipi.

Es tracta d’una ruta circular. Diverses marques, en forma de petjades, emplaçades al llarg del recorregut, marquen l’itinerari.
“Caminar diversos dies a la setmana durant mitja hora o més és un hàbit realment saludable, que a més dels diversos beneficis demostrats
que aporta a la nostra salut – com la millora del sistema cardiovascular, la tonificació muscular, el control de l’estrés emocional o la millora de la
capacitat d’agafar el son, entre altres-, també és una manera senzilla de compartir activitats amb amics i familiars o entaular noves amistats”, afirma l’alcalde del Real de Gandia, Gustavo Mascarell. 

Sobre aquest tema, l’alcalde del Real, va manifestar que “esperem que els veïns i veïnes s’animen a realitzar aquesta ruta de forma periòdica i que passe a formar part dels seus hàbits saludables”. A més de consells saludables, en els 4 panells informatius de la ruta, s’ofereix informació com les calories que es consumeixen aproximadament, segons el pes, per cada quilòmetre recorregut, i el ritme.

Articles relacionats