23.1 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

El Real de Gandia tanca el 2022 amb un romanent de tresoreria de més de 2,7 milions d’euros

L’Ajuntament del Real de Gandia ha tancat l’exercici de 2022 amb un romanent de tresoreria positiu de 2.756.878,83 €, segons ha assenyalat el consistori, aquest ha sigut el millor resultat dels últims 16 anys i “reafirma la bona gestió econòmica de l’ajuntament iniciada l’any 2015”.

Amb aquest superàvit, el Ple Municipal ja ha realitzat una modificació de crèdit extraordinari per a destinar-ho a accions “encaminades a les necessitats del municipi, programes i actuacions que fomenten l’ocupació i l’economia local, amb els objectius clars centrats en les persones”, ha explicat l’alcalde socialista, Gustavo Mascarell.

A més, aquesta situació econòmica ha permés a l’administració local complir amb el període mitjà de pagament a proveïdors (PMP), establit pel govern central en menys de 30 dies. Concretament, durant l’últim trimestre del 2022 ha pagat a 4,91 dies.

El primer edil ha destacat la “solvència econòmica del consistori gràcies a l’esforç i compromís dels veïns i les veïnes i també a la responsabilitat de l’Ajuntament que al final administra com cal els recursos dels quals disposem”.

Articles relacionats