15.4 C
Gandia
Dijous, 8 desembre, 2022

El Real de Gandia obri el termini de matriculació per als cursos de la Universitat Popular

Sota el lema ‘Educar és un art, és una cosa difícil d’explicar, però fàcil d’entendre’ l’Ajuntament del Real de Gandia ha posat en marxa la quarta edició de la Universitat Popular del Real de Gandia.

Aquest curs 2020/2021 ofereix diferents cursos, classes i tallers com: valencià i anglés, taller de memòria i noves tecnologies, pilates, ioga, zumba, pàdel, balls de saló, contacontes, cinefòrum i diverses activitats infantils i per a adults mensuals.

Els cursos començaran el pròxim dia 1 d’octubre i les preinscripcions poden realitzar-se fins al 25 de setembre telefonant (962 965 872) a les oficines de l’Ajuntament del Real de Gandia.

L’alcalde de la localitat de l’el Real de Gandia, Gustavo Mascarell, ha destacat que l’objectiu és posar l’educació i la cultura al servei del Real “perquè totes i tots puguem tindre accés a tots els cursos en igualtat de condicions”. “És una aposta decidida de l’equip de govern amb una important inversió municipal que, amb molt d’esforç i moltíssima il·lusió, fem que els veïns i veïnes del Real de Gandia i de La Safor puguen tindre el màxim de recursos dins del nostre municipi, i més en aquesta situació extraordinària que estem passant, on prevaldrà la seguretat i seguir les recomanacions i consells de les autoritats sanitàries“.

El Real de Gandia Universitat Popular

Articles relacionats