21.4 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

El Real de Gandia incorpora a 9 persones aturades amb ajudes de la Generalitat

  • Io.- El Real de Gandia rep 135.000 € per destinar a contractar persones aturades

El Consistori municipal del Real de Gandia ha resultat beneficiari dels Programes d’Ocupació impulsats per la Conselleria d’Economia Sostenible i Sectors Productius de la Generalitat Valenciana.

L’Ajuntament del Real de Gandia ha contractat 6 dones a través del Programa EMDONA de la Generalitat Valenciana. Aquest programa de Foment d’Ocupació es realitza a través del GVA Labora i va dirigit a la contractació de dones desocupades en col·laboració amb les corporacions locals valencianes. 88.000 € és la quantitat rebuda pel Consistori municipal i els perfils laborals són 6 dones per a neteja. El contracte té una duració de poc més de 9 mesos.

L’Ajuntament realer també ha rebut una subvenció de 26.358,63 € a través del Programa EXPLUS per a la contractació de dues persones, en aquest cas, per a 2 peons de manteniment.

Aquest Programa EXPLUS està dirigit a la contractació de persones majors de trenta anys i té amb una duració de dotze mesos.

EMPUJU ha estat el tercer Programa d’Ocupació concedit a l’Ajuntament del Real de Gandia amb una dotació de 20.288,32 €. En aquest cas, va dirigit a persones desocupades menors de trenta anys i el perfil que s’ha contractat és el d’un tècnic en educació infantil per a l’Escola Infantil Municipal durant dotze mesos.

A banda d’aquestes noves nou incorporacions laborals, l’Ajuntament comptava ja amb cinc persones contractades amb programes anteriors.

Gustavo Mascarell, Alcalde del Real de Gandia, ha assenyalat que
“Es tracta d’una nova subvenció atorgada per la Generalitat Valenciana al nostre municipi per a promoure l’ocupació i reforçar, amb la incorporació d’aquestes persones aturades, als diferents serveis municipals, tant al carrer com a l’administració.”

EMDONAEXPLUS i EMPUJU són Programes promoguts per la Generalitat Valenciana per al Foment d’Ocupació mitjançant la contractació de persones desocupades inscrites al GVA Labora. Es coordinen des del GVA Labora en col·laboració amb les entitats locals i estan cofinançades pel Fons Social Europeu.

Articles relacionats