9.3 C
Gandia
Dijous, 9 febrer, 2023

El Real de Gandia impulsa el programa de formació “El Real et Beca”

L’Ajuntament del Real de Gandia, a través de la Regidoria d’Educació, ha informat de l’obertura del termini per a presentar instàncies per a formar part del programa ‘El Real et Beca’.

És un programa finançat amb recursos propis per a invertir en el talent dels nostres joves, que necessiten una oportunitat per a aprendre i treballar, perquè tot el seu treball en aquests mesos recaurà en benefici del nostre municipi”, va indicar l’alcalde Gustavo Mascarell.

Real de Gandia impulsa el programa de formacio El Real et Beca 1Aquest programa farà possible que 10 joves puguen realitzar pràctiques remunerades a l’Ajuntament durant els mesos de juliol i agost, “i així poder gaudir de l’experiència d’acostar-se al món laboral prop de casa, en el seu municipi”, va recalcar la regidora d’Educació, Miriam Bañuls.

Les instàncies i les bases es poden descarregar i consultar en la pàgina web municipal www.realdegandia.es i en el tauler d’anuncis de l’Ajuntament. Cada beca està dotada amb un import de 500 euros bruts mensuals, a abonar en períodes vençuts. En aquells supòsits que impliquen un període inferior a un mes natural, serà la part proporcional corresponent. Els estudiants interessats ​​poden presentar la seua instància fins al dia 18 de juny a l’Ajuntament en horari de 9 h a  14 h, amb cita prèvia, telefonant al 96 296 58 72.

Articles relacionats