13 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

El Real de Gandia fa un reconeixement a la trajectòria de quatre dones

El Real de Gandia ha commemorat el Dia Internacional de la Dona amb un homenatge a quatre dones amb una destacada trajectòria. La dona més major del municipi, Julia Blay Espí, de 96 anys, les religioses Rosa Estela Amarilla Duré i Sor Carmen Caycedo Nieto per la seua labor a ajudar joves desfavorits, i la primera presidenta de l’Associació de Jubilats i Pensionistes, Ana Carbó Pascual, van ser les triades per l’Ajuntament per a rebre un reconeixement públic per la seua aportació a la societat realera.
L’acte institucional es va celebrar en el saló de plens de l’Ajuntament, en un esdeveniment que va reunir desenes de persones, i on cada guardonada va estar present o bé representada per algun familiar.
També es va fer públic el dibuix guanyador del concurs Dia de la Dóna i en el qual enguany han participat més de 150 alumnes dels centres educatius Beat Carmelo i CAUS Mare de Déu de l’Empar. El dibuix guanyador l’han realitzat les alumnes de 4t de primària del Beat Carmelo Jessica Daniela i Enara Mundaca

Articles relacionats