25.1 C
Gandia
Dissabte, 2 juliol, 2022

El Real de Gandia confecciona 600 bates per a personal sanitari

– L’Ajuntament del Real de Gandia reparteix entre les persones voluntàries el material per a la confecció de les bates 

Durant l’Estat d’Alarma decretat pel Govern d’Espanya, les mostres de solidaritat continuen aflorant en el municipi del Real de Gandia. La posada en marxa fa uns pocs dies del programa solidari per a confeccionar màscares ha sigut un èxit, hi ha molta gent voluntària bolcada en el projecte i ja s’han confeccionat més de 600, i el servei continua.

La setmana passada, desenes de persones voluntàries van començar també a confeccionar al voltant de 600 bates que aniran destinades a personal sanitari d’Hospital de Gandia. Es tracta de bates de plàstic similars a les d’un sol ús hospitalàries. El material plàstic necessari per a la seua confecció ha sigut adquirit per l’Ajuntament realer.

Els voluntaris i voluntàries van rebre un kit per a confeccionar 50 unitats, així com unes senzilles instruccions de com han de disposar-se els diferents materials.

L’alcalde de l’el Real de Gandia, Gustavo Mascarell, ha tornat a mostrar el seu agraïment per l’enorme generositat del poble del Real, “la ciutadania ha comprés que aquesta batalla és de tots i totes, i en el Real rebem moltes de mostres de solidaritat cada dia per a poder tirar una mà en aquests moments tan difícils per a tots. No podem més que agrair a les realeres i als realers que se sumen a aquesta lluita de manera solidària”.

Articles relacionats