14.2 C
Gandia
Dissabte, 2 desembre, 2023

EL REAL DE GANDIA CELEBRA LA”I FESTA DE LES QUINTAES INFANTILS”

L’Ajuntament del Real de Gandia, presenta una novetat en les seues festes patronals. Enguany, tindrà lloc la I Festa de les Quintaes Infantils.  Serà el pròxim 27 de juliol, com a inici a les festes, que tornen després de la pandèmia.

Després de l’èxit i la consolidació de la Festa de les Quintaes per a adults, enguany, l’ajuntament ral·li ha volgut innovar i donar-li un nou impuls a les seves festes, d’aquí la proposta que ha estat molt ben rebuda pels veïns i les veïnes, i sobretot pels nens i les nenes.

L’alcalde faller, Gustavo Mascarell comenta “que seguim proposant accions que sumen i que “fagen poble”, és una idea que teníem al cap però a causa de la pandèmia no ha sigut possible fins ara, però estem molt contents de la resposta de la gent. Ja hi han inscrits 200 xiquets i xiquetes, i com es diu per ací “açò fa comboi i festa”.

Per al dia 27 de juliol està previst una cercavila de totes les cinquenes fins a la Plaça de la Llibertat. Allà hi haurà un espectacle infantil, a continuació sopar i per finalitzar festa de l’escuma.

Des de l’ajuntament, es vol donar les gràcies a tota la gent implicada perquè aquesta festa sigui una realitat i animar tothom a participar en aquest dia, ja que els protagonistes seran els nens i les nenes del municipi.

Articles relacionats