21.6 C
Gandia
Dilluns, 20 maig, 2024

El Real de Gandia celebra la V Mostra de Teatre “Dimas Cucart”

L’Auditori de la Casa de Cultura Alcalde José Blay Espí del Real de Gandia acull a partir d’aquest divendres 21 d’octubre, i dins de la Programació Cultural, la V edició de la seua Mostra de Teatre “Dimas Cucart” que es prolongarà fins al 18 de novembre. Comptarà amb quatre actuacions de quatre companyies diferents interpretades en valencià.

Aquest divendres a les 20.30 h eixiran a l’escenari els membres de l’Associació Amics del Teatre per a interpretar l’obra “Tots els dies”. El preu de l’entrada és de 4 €, i anirà a benefici de la parròquia de la localitat.

La següent actuació, el 4 de novembre, serà el torn de la companyia Zorongo Teatre, que oferirà l’obra “Pere i el capità” a benefici de l’Associació Gaudim.

La tercera sessió serà l’11 de novembre amb “Hereus, un per al teu, dos pel meu”, una obra de la companyia Pla i revés i anirà a benefici del Preventori Infantil del municipi.

L’última jornada serà el 18 de novembre amb l’obra “Més que la teua” a càrrec d’Aiguamar Teatre.

L’alcalde del Real de Gandia, Gustavo Mascarell ha destacat que “aquesta V Mostra és un homenatge i reconeixement a Dimas Cucart per la seua dedicació i la seua saber fer en el món del teatre. A més, continuem apostant per la combinació de cultura, solidaritat, gastronomia i oci”.

Les entrades es poden obtindre en les oficines municipals, o bé contactant en els col·lectius als quals va destinada la recaptació.

Articles relacionats