20.8 C
Gandia
Dimecres, 22 març, 2023

El Real de Gandia celebra el “Porrat de la Tardor”

– L’Ajuntament del Real de Gandia juntament amb les associacions del municipi ha organitzat un gran nombre d’activitats que es concentren durant els dies 15, 16 i 17 d’octubre.

Els visitants podran gaudir tant de la gastronomia local per part de les associacions del municipi, com també les parades o llocs del mercat medieval i valencià, els concerts de música festera al carrer, monòlegs, animació itinerant, tallers infantils, contacontes, música en directe, danses amb música tradicional i una exposició d’empreses de les Festes de Moros i Cristians.

L’alcalde del Real de Gandia, Gustavo Mascarell, destaca, entre les moltes activitats programades, la de l’humorista Jesús Manzano del programa radiofònic nacional del programa “Més d’un” d’Onda Cero, el tribut a “Nino Bravo”, “la música festera al carrer” i la diversitat d’activitats infantils. Aquestes actuacions tindran lloc en la plaça Beat Carmelo amb entrada lliure i gratuïta.

El Porrat de la Tardor 2021 també comptarà amb un Punt Violeta. La regidoria d’Igualtat comunica que serà un espai per a sensibilitzar i conscienciar al públic. La consultoria d’equitat i Igualtat PROACTIVES estarà al capdavant d’aquesta carpa el diumenge 17 al matí.

L’alcalde, Gustavo Mascarell, ha assenyalat que “després de tot el viscut i passat per culpa de la pandèmia, ha arribat el moment de tornar; amb responsabilitat i units. Estem davant unes dates on la participació ciutadana i l’associacionisme, les trobades entre amics i familiars, els records i les tradicions ompliran els carrers del Real. S’ha treballat molt perquè aquest Porrat de la Tardor torne a ser una realitat”, al mateix temps que convidava a tothom a participar de les activitats programades sempre amb precaució i prudència.

Articles relacionats