12.6 C
Gandia
Dilluns, 22 abril, 2024

‘El Real de Gandia Camina’, iniciativa per a fomentar els passejos saludables en grup

• Es realitzen els dilluns i els dijous de 10 a 11 hores amb eixida des del centre de salut

Els professionals del consultori mèdic juntament amb l’Ajuntament del Real de Gandia posen en marxa la iniciativa ‘El Real de Gandia Camina’ per a fomentar l’activitat física i les relacions socials.

El Real de Gandia se suma així a altres municipis de la comarca que ja l’han posada en marxa com Gandia, Oliva, Tavernes de la Valldigna, Vilallonga, Barx, Bellreguard, Almoines, Daimús, La Font d’en Carròs i Miramar, dins de l’estratègia de promoció de la salut en l’entorn comunitari i sota el paraigua ‘la Safor et cuida’.

Es tracta d’un programa d’eixides setmanals en grup pel municipi amb el principal objectiu de promoure activitats que milloren la salut i el benestar. Les eixides es realitzen els dilluns i els dijous de 10 a 11 hores des del centre de salut, amb parades en diversos punts de la localitat.

Les persones participants van acompanyades per un/a monitor/a especialitzat/a i per professionals sanitaris, que els guien en les caminades alhora que els indiquen altres activitats que beneficien la salut.

La primera eixida serà el dilluns 20 de març a les 10 hores. Les persones interessades poden inscriure’s en el consultori mèdic.

Des del Departament de Salut de Gandia, la directora d’infermeria d’Atenció Primària, Cristina Altur, ha destacat la importància d’aquesta mena d’iniciatives no sols per al foment de l’exercici físic, sinó també pel caràcter socialitzador d’aquest.

Articles relacionats