21.8 C
Gandia
Dijous, 28 setembre, 2023

El Real de Gandia beca a deu joves per a treballar durant l’estiu

Deu joves estudiants del Real de Gandia han sol·licitat formar part del programa El Real Et Beca, amb el qual podran treballar aquest estiu en les diferents àrees o departaments municipals.

Aquestes beques es destinen a estudiants de grau o postgrau i de cicles de formació professional superior. Treballaran en el consistori segons necessitat del servei i atés el perfil professional dels aspirants.

Les beques s’adjudiquen mitjançant concurrència competitiva i cadascuna d’elles està dotada amb un import de 500 euros bruts mensuals a abonar en períodes vençuts.

“És un programa finançat amb recursos propis per a invertir en el talent dels nostres joves, que necessiten una oportunitat per a aprendre i treballar, perquè tot el seu treball en aquests mesos recaurà en benefici del nostre
municipi”, va indicar l’alcalde Gustavo Mascarell.

Farà possible que 10 joves puguen realitzar pràctiques remunerades a l’Ajuntament durant els mesos de juliol i agost “i així poder gaudir de l’experiència d’acostar-se al món laboral prop de casa, en el seu municipi”, va assenyalar la regidora d’Educació, Miriam Bañuls.

Articles relacionats