31.2 C
Gandia
Dilluns, 8 agost, 2022

El Real de Gandia aprova les bases per participar en la IV Mostra de Teatre Dimas Cucart

El Real de Gandia aprova les bases per participar en la IV Mostra de Teatre Dimas Cucart

– La Regidoria de Cultura obri el termini per a la presentació de les sol·licituds i projectes escènics fins al 5 de juliol

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Real de Gandia ja ha aprovat les bases per a la participació en aquesta nova edició i ha obert el termini de presentació de sol·licituds t fins al 5 de juliol de 2021.

cartell mostra de TeatreTal com assenyala l’alcalde del municipi, Gustavo Mascarell, “la convocatòria de la IV Mostra de Teatre “Dimas Cucart” està oberta, igual que en edicions anteriors, a la participació de col·lectius, grups i associacions que tinguen un projecte teatral”.

Les bases tenen com a finalitat, promoure la creació escènica i la participació ciutadana a través del suport a un programa consolidat en el municipi del Real de Gandia com és la Mostra de Teatre “Dimas Cucart”, que enguany compleix la seua IV edició.

Les associacions i entitats sol·licitants hauran de presentar un escrit a l’Ajuntament indicant que estan disposades a participar en la IV edició, per al que aportaran la documentació que poden trobar en la web municipal www.elrealdegandia.es.

Enguany, cada grup participant rebrà una ajuda màxima de 600 €. També es compta amb la col·laboració de la Federació de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana.

Dates i seu de la IV Mostra de Teatre “Dimas Cucart”

La IV edició se celebrarà a la tardor de 2021 i les representacions tindran lloc a l’Auditori de la Casa de Cultura “Alcalde José Blay Espí”.

Els dies i hores de representació, seran inicialment els divendres a les 20.30 h. Aquests horaris inicials podran estar subjectes a modificacions. Les representacions estaran condicionades a les mesures sanitàries preventives enfront del coronavirus que obliguen a mantindre distanciament social.

Articles relacionats