13.4 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

El Real de Gandia aposta per la participació ciutadana per a dissenyar el Pla Urbà d’Acció Municipal

– El Real de Gandia posa en marxa una enquesta ciutadana per a dissenyar el Pla Urbà d’Acció Municipal

– El PUAM té com a objectiu incorporar els ODS de l’Agenda 2030 a través d’un disseny municipal futur resultat de la reflexió i l’acció col·lectiva

L’Ajuntament del Real de Gandia ha iniciat els treballs per a l’elaboració del seu Pla Urbà d’Acció Municipal (PUAM), un document estratègic local que té com a finalitat incorporar els Objectius de Desenvolupament Sostenible establits per l’Agenda 2030 de Nacions Unides i les prioritats futures respecte a les obres i serveis en l’agenda urbana municipal. També servirà per a avançar en la consecució d’un municipi més habitable, just, inclusiu, saludable, intel·ligent i sostenible.

El PUAM es planteja amb vocació de transformar els espais i àrees municipals, activant en el seu desenvolupament diferents processos de participació, debat i interlocució entre la ciutadania i agents socials i concretar així un disseny municipal de futur fruit de la reflexió i l’acció col·lectiva.

És per això que, per a la definició de les línies estratègiques d’actuació municipals, s’ha posat en marxa una enquesta dirigida als veïns i en la qual podran participar fins al 16 d’abril. A més, l’enfocament participatiu del PUAM també inclou al personal treballador i polític de l’Ajuntament.

En aquest sentit, l’alcalde, Gustavo Mascarell ha posat l’accent en el fet que “és imprescindible que el disseny del futur del nostre municipi es desenvolupe des d’un enfocament participatiu, inclusiu i sostenible, donar veu a la ciutadania i que les actuacions municipals reflectisquen les seues preferències”.

Articles relacionats