13.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

El Real de Gandia amb ajudes de Labora contracta a joves aturats menors de 30 anys

L’Ajuntament del Real de Gandia ha rebut dues subvencions de la mà de LABORA, organisme dependent de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per un valor de 61.739,57 euros que permetran la contractació de 4 joves gràcies als programes EMPUJU i EMCUJU. En tots dos casos les iniciatives estan cofinançades per mitjà de la iniciativa d’ocupació juvenil i el Fons Social Europeu a través del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil per al període 2014-2020 (CCI 2014ÉS05M9P001).

D’aquesta manera, el consistori destinarà 32.273,82 € del programa EMPUJU a la contractació de 2 joves sense qualificació a jornada completa i altres 2 joves es veuran beneficiats de la inversió de 29.465,75 € del programa EMCUJU dirigida a joves amb qualificació. Es tracta d’una convocatòria pública, motivada pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA), que va ser publicada en el DOGV, el 17 de maig.

L’alcalde del Real de Gandia, Gustavo Mascarell, ha qualificat d’“una notícia molt interessant, sobretot, per als joves aturats del nostre municipi. Una notícia que ens alegra, perquè contribueix a donar una oportunitat laboral i eixir de l’atur”, “Amb aquestes iniciatives, estem ajudant a retrobar la il·lusió, en un moment en què encara la recerca activa d’ocupació es presenta, a vegades, complicada” afirma Mascarell.

L’alcalde del Real de Gandia ha explicat que en aquest cas el programa està destinat a menors de 30 anys i destaca que “els contractes tenen una duració de 12 mesos i generen ocupació de qualitat. Amb la duració d’un any, s’aconsegueix que les persones contractades puguen treballar amb major tranquil·litat en els projectes que se’ls encarreguen a l’ajuntament”.

Articles relacionats