EL RAVAL DE GANDIA PREPARA TRES DIES DE PORRAT

El barri del Raval de Gandia es vist de festa aquest cap de setmana. Els pròxims 12, 23 i 14 de febrer se celebra el porrat de Sant Josep,  3 dies de festa amb una variada i diversa programació.
La presidenta de la Junta de Districte del Raval, Àngels Pérez, ha comentat que “seran dies de molta activitat i festa al carrer. Enguany se celebra la 13 edició d’aquest porrat on es podran trobar paradetes del porrat tradicional i valencià, medieval, d’oficis i tallers i jocs per a xiquets i xiquetes».

 

D’altra banda la regidora destaca que enguany el Raval està de commemoració. Se celebra el 25é aniversari de la fundació de l’Associació de Veïns del Raval. S’han programat 3 exposicions de fotos que es faran al llarg de l’any. Son fotos per a la memòria del barri. «Ara fem la segona exposició amb fotos dels anys 90 que es pot vore a la Biblioteca Central fins al 20 de febrer”.

Per la seua part la presidenta de l’Associació de Veïns del Raval, Maria Àngels Morant, ha descrit els actes més importants que es faran com “el dissabte farem un passa carrer dels Moros del Raval i el diumenge actuarà el Coro Folklórico Ruso-Ucarniano. També voldria destacar la presentació de les tres campanes de l’església de Sant Josep que recentment han sigut restaurades i que ara mostrarem a tots amb un volteig de campanes especial que faran els campaners de l’Alqueria de la Comtessa”.

I per segon any consecutiu se farà la mostra gastronòmica amb uns menús especials del Porrat del Raval. 17 bars i restaurants de la zona s’han sumat a la iniciativa i oferiran una gran varietat d’arrossos.

Et Pot Interessar