El Ràcing Rafelcofer dóna un esglai al Benigànim i el Portuaris estrena el caseller a l’Alcúdia

El Ràcing Rafelcofer (a la imatge) ha caigut 3-1 este dissabte al camp del Benigànim, segon classificat, però ha donat un esglai al rival en avançar-se al marcador. Per la seua part, la UE Portuaris-Disarp sembla haver-se enlairat amb una victòria a domicili a l’Alcúdia que no només suposa la primera victòria de la temporada, també els primers punts.

A Benigànim Kike va avançar al Ràcing Rafelcofer quan només havien passat vint minuts, i els locals van tardar gairebé altres vint minuts en reequilibrar el marcador amb ungol de penal per a arribar al descans amb empat a un gol. Però el Benigànim, un equip amb aspiracions, no va aconseguir resoldre l’enfrontament al seu favor fins als darrers cinc minuts, i això després que vorejant el minut 80 el Rafelcofer disposara dues clares ocasions que Rubén i Héctor van desaprofitar. Qui no va perdre les ocasions va ser el Benigànim per a posar el 2-1 al minut 85 i sentenciar dos minuts després. En eixe breu interval el Ràcing Rafelcofer va perdre un efectiu per l’expulsió de Pomar.

El Portuaris resul als darrers cinc minuts

Per la seua part, la victòria del Portuaris-Disarp es va produir als darrers minuts de l’enfrontament amb dos gols d’Estruch al minut 85 i de Beltrán en temps de descompte, per emportar-se els tres primers punts en un partit que no s’havia significat justament pel joc ni les ocasions. L’Alcúdia ha ratificat que no es sembla en res al de la temporada anterior, com ja havia demostrat la setmana anterior al camp del Rafelcofer.

Et Pot Interessar