21.1 C
Gandia
Dimecres, 27 setembre, 2023

El PSPV-PSOE i Compromís-Més Gandia pacten un acord de governabilitat per a la legislatura

– La pròxima setmana està previst que se signe l’acord programàtic, en el qual es detallaran les línies generals i les principals accions que es duran a terme

PSPV-PSOE i Compromís-Més Gandia han assolit un acord de governabilitat per a la legislatura 2023-2027, la qual s’ha encetat hui amb el ple de constitució de la nova corporació municipal de l’Ajuntament de Gandia.

Així ho han anunciat conjuntament aquest matí José Manuel Prieto i Alícia Izquierdo davant la porta principal de l’ajuntament, minuts abans de l’inici del ple, en el qual José Manuel Prieto ha resultat elegit Alcalde de Gandia per majoria absoluta, gràcies al suport dels grups municipals del PSPV-PSOE i Compromís-Més Gandia. La setmana que ve està previst que se signe l’acord programàtic, on es detallaran les línies generals i les principals accions que es duran a terme en la legislatura 2023-2027.

Es tracta d’un acord conjunt en el qual s’ha volgut reflectir de la millor manera possible i amb equitat la voluntat emanada de les urnes el passat 28 de maig. En aquest sentit, segons han assegurat, el resultat de les passades eleccions municipals, amb una suma de 14 regidors i regidores entre ambdues forces polítiques, suposa l’assoliment d’una ampla majoria i tot un aval per a continuar portant endavant polítiques progressistes a la ciutat de Gandia pensant amb totes i tots, per a continuar avançant com a ciutat referent.

Al mateix temps, han apuntat que amb aquest acord de governabilitat s’assegura l’estabilitat d’un govern sòlid, fort i estable on el diàleg, el consens i la cooperació és el punt de partida, perquè l’interés comú continua sent Gandia.

D’altra banda, també està previst que s’aborde un canvi molt gran en l’estructura de govern, per a ser més eficaços en l’objectiu de generar oportunitats, crear riquesa i prosperitat durant els pròxims anys en una ciutat com Gandia, que s’ha convertit en el municipi del territori valencià amb major nombre d’habitants on s’ha pogut aconseguir un pacte de progrés, a diferència d’altres ciutats com Elx o Torrent on finalment han pactat PP i Vox.

Articles relacionats