24.6 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

El PSPV-PSOE de Gandia mostra múscul en l’acte homenatge ‘Tota una vida socialista’

 

• Els socialistes gandians reten homenatge als seus militants nascuts abans de 1949 i donen la benvinguda als nous afiliats

• Prieto: “No hem d’oblidar que esta trajectòria exitosa dels Socialistes de Gandia ha sigut possible perquè no hem descansat mai en el nostre treball”

El PSPV-PSOE de Gandia va celebrar ahir, diumenge, la segona edició de ‘Tota una vida socialista’, un emotiu acte com a merescut reconeixement als seus afiliats nascuts abans de l’any 1949 i que ja han superat el llindar dels 75 anys, el qual va omplir de gom a gom el saló d’actes de la seua Casa del Poble.

Els militants homenatjats van ser Vicent Alonso Cerdá, Antonio Arjona VañóRemedios Encarnación Galán Díaz, José Andrés Lurbe Pellicer i Roser Patiño Sebastián. Cadascun d’ells va rebre de mans del mateix alcalde la ciutat i secretari general del PSPV-PSOE de Gandia, José Manuel Prieto, un detall commemoratiu amb els símbols socialistes del puny i la rosa, així com el corresponent diploma acreditatiu que incorpora un carnet al·legòric i la insígnia del partit.

Durant el transcurs d’este entranyable acte també es va donar la benvinguda a una sèrie de nous militants, fent-los lliurament de la insígnia oficial del Partit Socialista a Maite Alonso Miralles, Esther Aragón Ortega, Isabel Burgos Romero, Rosa María Castelló RosellóRosana Climent Camarena, Héctor Giner González, José Luis Larroca Torres, Lola Martí Canet, Ángela Penadés Gregori, Toni Perelló Roselló, Salvador Pla Gregori, Mari Pau Sevilla Hontecillas i María José Vidal Morant.

Prieto va tancar l’acte indicant que “hem de continuar transformant la ciutat i hem de seguir avançant per convertir a Gandia en una ciutat líder de les coses bones i en la ciutat referent en la Comunitat Valenciana i en Espanya, amb un model bo per a les nostres famílies i per a la nostra economia. No hem d’oblidar que esta trajectòria exitosa ha sigut possible perquè els Socialistes de Gandia no hem descansat mai en el nostre treball, des de ja fa 117 anys”.

L’alcalde de la ciutat va recalcar que “per això, ara, és el moment de construir des d’esta gran família que som els Socialistes de Gandia el projecte polític per a tornar a guanyar les pròximes eleccions municipals, sense pensar en el rèdit electoral a curt termini sinó en el benefici de totes les persones, i de com guanya cada veí i la nostra ciutat quan prenem una decisió. I, este treball, ja ha començat, perquè ja és despús-demà”.

El líder del PSPV-PSOE de Gandia va tindre paraules d’agraïment, orgull i nostàlgia de futur, amb un record molt especial per a totes les persones homenatjades que “són part del millor del nostre partit i per aquells militants que fins a l’últim dia de la seua existència han dedicat tot el seu temps i tot el millor de la seua vida a este projecte de projectes que és el PSOE i el PSPV ara, per cert, liderat per una gandiana com Diana Morant que serà des de Gandia la primera presidenta de la Generalitat Valenciana, de segur”.

Prieto va posar de manifest que “els socialistes hem transformat la ciutat, fent la Gandia que hui és, entre altres coses, pel treball que es fa des d’esta agrupació que és el motor, el múscul i els pulmons que permet que agafem alé tots els alcaldes i alcaldesses, i els regidors i regidores socialistes que hem pogut continuar este projecte de transformació”.

Al mateix temps, el secretari general del PSPV-PSOE de Gandia va valorar a “eixes persones que no sempre ixen en les fotos i que fan eixe treball callat i silenciós d’ensobrar, de pegar cartells i d’anar barri a barri i carrer a carrer que ens permet construir este gran projecte transformador”, així com a “totes les persones que han estat abans que nosaltres i totes les persones que seran, les quals permetran que les millors coses sempre estiguen per vindre”.

Articles relacionats