10.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

EL PSPV D’OLIVA DECLARA PERSONES NO GRATES ALS VALENCIANS DEL COMITÉ FEDERAL QUE VOTAREN ABSTENCIÓ

 

En una carta dirigida a tots ells, el PSOE d’Oliva afirma sentir-se “avergonyit” des de fa un mes “de pertànyer a este partit” i titlla de “traïdors” els nou socialistes valencians que van recolzar la posició de l’abstenció.

El dirigent del PSPV local ha afegit que l’agrupació es nega “a estar de braços plegats veient com estan volant el nostre partit i creant un suïcidi col·lectiu, veient com milers de militants s’estan donat de baixa”. Per tot això, ha anunciat que seguiran lluitant “perquè tots els dirigents que han traït la ideologia i el partit, desapareguen de la direcció del PSOE”.

En el cas de l’agrupació d’Oliva, el seu secretari general ha assenyalat que estan en política “per a defensar els ideals socialistes i del partit. Perquè pensem que el PSOE estan per damunt de les persones que han suïcidat el partit”.

La secretària general del PSPV en la comarca de La Safor-Valldigna, Tere Reig, ha criticat la decisió de l’agrupació socialista d’Oliva i ha demanat als seus companys de partit “la immediata rectificació a aquestes greus declaracions”.

Al seu judici, la declaració de ‘persones no grates’ és “una manera basta de pressió d’uns companys cap a uns altres que legítimament en un òrgan del partit van votar lliurement sobre quina havia de ser la posició dels socialistes davant la situació de bloqueig polític que viu el país”.

Per açò, ha rebutjat que entre militants “ningú és més socialista que uns altres, perquè tots lluitem pels mateixos ideals i tenim els mateixos objectius” i ha exigit als dirigents locals d’Oliva que “tornen a la línia de respecte i de normalitat democràtica que sempre ha caracteritzat als socialistes”, al mateix temps que espera “la rectificació immediata a aquestes greus declaracions”.

Articles relacionats