EL PSPV CONSIDERA «UNA BROMA» EL NOMENAMENT DE VÍCTOR SOLER AL CONSELL DE RTVE

 

Des del Partit Socialista de Gandia es pregunten quins són els mèrits que haurà fet Soler per tal de formar part d’este Consell Assessor, i es responen que «potser hagen tingut en compte en València la seua llarga experiència al front d’Iniciatives Públiques de Comunicació de Gandia, o potser s’han fixat en el gran treball realitzat al front del tancament de Gandia TV, que va suposar la fi d’una televisió de servei que operava a la comarca des de 1988, i per suposat també, el comiat de més de 25 professionals de la comunicació que quasi 5 anys després i amb un llarg procés judicial a les esquenes, continuen lluitant pels seus drets que no han estat encara reconeguts».

«Des de Gandia, lamentem profundament aquest nomenament i volem fer coneixedora a Isabel Bonig (presidenta del PPCV) del Currículum que Soler té a les esquenes en matèria televisiva».

Des del Partit Popular de Gandia, per la seua banda, lamenten «profundament la falta de serietat, rigor i formes del PSOE de Diana Morant, en cadascun dels successius comunicats que s’emeten o bé des de la Corporació Local, o bé, com és el cas d’avui, des de la pròpia organització dels socialistes».

Pel que fa a la pluralitat de les televisions públiques a Gandia, el Partit Popular de Gandia es veu «obligat a fer memòria al PSOE de Diana Morant». Gandia Televisió, segons el PP, «va ser una televisió local il·legal al servei del socialisme, sense el mes mínim rigor i pluralitat, que emetia sense llicència i que va ser condemnada per cessió il·legal de treballadors. El seu cost, superior als dos milions d’euros anuals, van ser atallats amb el seu tancament».

Et Pot Interessar