EL PSOE DIU QUE L’ÚS DEL CÀNON DE L’AIGUA ÉS CORRECTE I ACUSA AL PP DE TRACTAR D’ENGANYAR

El govern local de Gandia ha lamentat «l’intent del Partit Popular d’enganyar la ciutadania presentant a la Fiscalia una petició d’informació sobre la destinació del cànon de l’aigua». El coordinador general d’Economia i Hisenda, Salvador Gregori, ha manifestat que «el PP no pot demanar informes polítics a un funcionari. Són perfectament conscients que l’Interventor només pot elaborar aquest tipus de documents quan són temes que s’aborden en el ple o quan el contracte ha patit alguna modificació».

 

«Han estat quatre anys al govern, amb tota la informació a la seua disposició, i mai van fer res. Potser mai ho van fer per què són conscients que tot és correcte. Ara assetjats per les causes judicials i les imputacions, van a la Fiscalia per intentar desviar l’atenció. Resulta curiós que una de les persones que ha comparegut a la roda de premsa demanant explicacions, estiga imputada per la seua implicació en l’Operació Aplauso, que ha costat prop de 7 milions d’euros als gandians”, ha declarar el coordinador general.

Finalment Gregori ha volgut recordar que «fa poc menys de dos mesos tots els grups vam acordar deixar als funcionaris de l’Ajuntament apartats de la disputa política. Per variar, el PP ha tornat a demostrar que la seua paraula no val res».

Et Pot Interessar