EL PSOE CRITICA LA «SOBREACTUACIÓ» DE PODEMOS PERÒ LI TORNA A PROPOSAR UN ACORD

En esta línia, ha convidat a la formació de Pablo Iglesias al fet que «reflexione» abans de la segona votació, prevista per al divendres, i «antepose la responsabilitat a la sobreactuació». «Els canvis depenen en part que els altres assumisquen la responsabilitat que el PSOE porta tenint tot este temps», ha afegit.

Preguntat per si la duresa de les intervencions del secretari general de Podemos, Pablo Iglesias, ha «trencat ponts» per a arribar a acords, Luena ha remarcat que el PSOE manté «les mans esteses» perquè vol que l’acord amb Ciudadanos «s’eixample».

Luena ha afegit que després de la «sobreactuació» de Pablo Iglesias en el Congrés este és «digne de ser un convidat de Gran Hermano VIP». «Si vol ser un convidat en Gran Hermano VIP que ho diga, si vol estar en el Congrés ha de tenir una actitud constructiva», ha dit.

«Va ser una estranya aportació al canvi per part de senyor Iglesias», ha afegit. A més, ha opinat que les acusacions que va fer Iglesias al PSOE en l’Hemicicle «més que una indecència», van ser una «pocavergonya».

Cs denúncia que PSPV, Compromís i PP s’han aliat a Gandia per a mantindre el sou a un trànsfuga