10.8 C
Gandia
Dissabte, 26 novembre, 2022

El projecte Incorpora’t de Gandia tanca el 2020 amb èxit

La regidora de Benestar Social, Carmen Fuster, acompanyada de la Cap del Departament de Serveis Socials, Loles Sanchis, han visitat el Centre Social del Raval per fer entrega dels diplomes a l’alumnat, que han finalitzat els programes de formació del ‘projecte Incorpora’t’ de l’Ajuntament de Gandia, cofinançat pel Fons Social Europeu i la Generalitat Valenciana a través de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. La iniciativa, que va començar el 21 de setembre de 2020 i finalitzarà el 31 de desembre, s’ha desenvolupat en els centres socials dels barris Raval, Corea i Grau de Gandia.

Incorpora’t té com a prioritat ajudar a totes aquelles persones que es troben en desavantatge social (atur, situació de desocupació, risc o exclusió social) perquè disposen de l’oportunitat d’accedir al mercat laboral. Així, les principals línies d’actuació del projecte es basen en programes -tant individuals como grupals- d’orientació, assessorament i formació per a la cerca d’ocupació que han comptat en el suport d’ associacions empresarials de diferents sectors.

Concretament, aquest 2020 s’han realitzat sis tallers i accions grupals; accions d’intermediació laboral i d’assessorament per conèixer el mercat laboral i adaptar les ofertes al perfil professional on-line i off-line dels participants; i sis cursos, entre els quals un de ‘Tècniques bàsiques de Mecànica de vehicles, ‘Operacions bàsiques de pisos en allotjaments’ o ‘Informàtica Avançada’.

Articles relacionats