19.1 C
Gandia
Dissabte, 23 setembre, 2023

El programa de “L’Estiu al Real” es corona amb una gran participació

– Les activitats de “l’Estiu al Real” han sigut un èxit de participació, amb més de 2.500 persones en diversos escenaris a l’aire lliure

Tot un èxit de participació ha sigut el programa cultural de “l’Estiu al Real” organitzat per l’Ajuntament del Real de Gandia, amb quasi mig centenar d’activitats al llarg dels mesos de juliol i agost: més de 2.500 persones han acudit als diversos esdeveniments programats.

La regidora de Cultura, Nuria Miret, ha valorat molt positivament la resposta ciutadana, “que demostra que hi ha una gran demanda cultural, sobretot quan s’organitzen activitats d’interés i molt pròximes a la gent. La cultura al carrer és una aposta decidida, que mantindrem i incrementar en edicions successives”.

D’entre les activitats més massives cal destacar el sopar i fi de festa dels Jubilats, l’espectacle d’Hipnosis amb Carlos Luna i el monòleg del Sr. Monzonís amb més de 900 espectadors.

LEstiu al Real

L’oferta d’activitats ha sigut variada i per a tots els públics: jocs, tallers educatius, tallers de cuina, concerts… amb més de 1600 assistents durant els mesos de juliol i agost.

L’Alcalde, Gustavo Mascarell, ha conclòs que “quan s’organitzen activitats de qualitat i en entorns adequats, la gent respon i demostra que el Real de Gandia és una localitat a la qual li agrada tindre una bona oferta cultural”.

Articles relacionats