El professor Vicente Arnau es suma al cartell del I Data Management Spain Summit de Gandia

Els organitzadors del I Data Management Spain Summit 2018, que es celebra el 18 d’octubre al campus de Gandia de la UPV, ha anunciat la participació de Vicente Arnau Llombart, de l’I2SYSBIO (Institut de Biologia Integrativa de Sistemes) i professor titular de la Universitat de València en el camp de la Bioinformática.  

El I Data Management Spain Summit 2018 és una cimera per a CIOs  (Chief Information Officer), CTO (Chief Technical Officer), CDO (Chief Digital Officer), directors de Sistemes, científics de Dades que implementen tecnologies emergents per a resoldre nous desafiaments tecnològics i alinear-se amb noves oportunitats de negoci.

Arnau és llicenciat en Ciències Físiques per la Universitat de València (UV), professor d’Arquitectura i Tecnologia de Computadors del Departament d’Informàtica de l’ETSE (Escola Tècnica Superior d’Enginyeries) i membre del nou institut de recerca I2SysBio (Institute forIntegrative Systems Biology). 

De fa uns 15 anys la seua línia de recerca principal és la Bioinformática. És director del Màster Oficial en Bioinformàtica de la UV, des de la seua creació en 2012. Analitzar i visualitzar dades bioinformàtiques, dissenyant nous algorismes i eines de visualització web, és la seua principal dedicació en la UV i en I2SysBio.

També intervindrà Pedro Claveria, fundador de ‘Data Dreams’ amb un currículum impressionant i amb un ampli coneixement del Big Data, potser un dels referents a Espanya en aquest àmbit. 

És de formació Enginyer Industrial per la ETSIIde Madrid i PDD IESE. Apassionat per l’aplicació de les solucions de Tecnologia i Transformació Digital en la millora de les organitzacions, de les persones i de les Decisions basades en les dades en les empreses.

Ha desenvolupat la seua carrera professional en empreses de diferents sectors en projectes relacionats amb la tecnologia en el sector de les tecnologies de la informació (Capgemini, Tecnocom, T-systems, Serikat, Sngular) amb diferents responsabilitats des de l’àmbit de consultoria, solucions i aplicacions, arquitectura i projectes, actualment liderant la venda de solucions de BigData i Analytics, Transformació Digital, IoT i SmartCities, i per a clients en els diferents sectors telecomunicacions, financer, sector públic i indústria (Inditex, Mapfre, AENA, Carrefour, Correus, Telefónica, Danone, Banc Popular, Banc d’Espanya, BBVA, INE, DGT, Metre de Madrid, Ports de Barcelona, Iberdrola, Generalitat de Catalunya, Ferrovial).
Ha liderat la Creació de centres d’excel·lència de BI i BigData Internacionals per a Capgemini, Tecnocom i T-Systems.
L’esdeveniment, que compta amb l’organització i col·laboració de Spring Professional, Synergo!, Adecco, ITI i Càtedra de la Innovació de la UPV; arreplega un programa que preveu diferents intervencions tècniques sobre Data Management, Data Governance, Seguretat, Analítiques,Machine Learnig i Cloud, entre uns altres.
Cal destacar que aquesta jornada és gratuïta però té unes places limitades i cada candidatura per a la inscripció es va a avaluar pel comitè d’admissió format pels organitzadors.

 

 

 

Et Pot Interessar