20.5 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

El prestigiós trompetista Rubén Simeó actua al Museu Faller de Gandia

 

El talent musical de Rubén Simeó s’uneix a l’Agrupació Musical Santa Cecília d’Ador en un concert organitzat pels festers del Santíssim Crist de l’Empar de la població d’Ador que promet ser memorable i captivar tots els amants de la música que ressonarà de manera majestuosa quan el prestigiós trompetista, reconegut internacionalment pel seu virtuosisme i la seua habilitat per portar les audiències a emocionants viatges musicals, oferisca aquest concert acompanyat per l’Agrupació Musical Santa Cecília d’Ador.

El concert, que tindrà lloc el diumenge 5 de maig a les 19.00 hores al Museu Faller de Gandia, serà una immillorable oportunitat perquè el públic experimente la màgia de la música en viu en un ambient íntim i acollidor. Des de peces clàssiques fins a composicions contemporànies, el repertori seleccionat promet sorprendre i delectar els assistents, portant-los a un viatge emocional a través dels sons d’un seguit de peces de repertori virtuosístic per a trompeta solista i banda de música. Serà una gran oportunitat per escoltar obres de grandíssima musicalitat i molt espectaculars 
només a l’abast per a la seua interpretació per part de grans virtuososc d’aquest instrument.

Una trajectòria de dècades de dedicació a la música, Rubén Simeó ha guanyat l’elogi de crítics i aficionats per la interpretació apassionada i el compromís amb l’excel·lència artística. La seua actuació promet ser un esdeveniment  inoblidable que deixarà una impressió duradora a tots els assistents.

Rubén Simeó va nàixer el 1992 a Vigo i des de molt aviat va destacar amb la trompeta, cosa que el va portar a fer concerts en grans auditoris i programes de televisió, amb gran èxit de públic i crítica musical, que elogiaven la seua maduresa tècnica i interpretativa a tan poca edat.

Amb només dotze anys va gravar el seu primer disc i va actuar com a solista al Concert de Nadal amb l’Orquestra Simfònica de la RTVE a l’Auditori Nacional de Madrid i no ha deixat de recórrer el món fent gires pels cinc  continents.

L’any 2005, amb tot just 13 anys, va actuar acompanyat de la Banda Municipal de València al seu concert de Nadal. Ha obtingut grans premis als millors concursos nacionals i internacionals.

Articles relacionats