18.7 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

El pressupost del COR es va aprovar per unanimitat de tots els representats

-El regidor delegat de Serveis Bàsics i representant de Gandia al Consorci de Residus (COR) ha respost a les crítiques realitzades aquest matí des del Partit Popular

Miguel Ángel Picornell ha afirmat que “una vegada més, el PP juga a confondre la ciutadania amb la finalitat de gratar uns quants vots” i ha afegit que el regidor popular menteix quan afirma que “els representants dels municipis governats pel PP van votar en contra de la pujada de la taxa del COR quan en realitat hi va haver municipis governats pel PP que es van abstindre o van votar a favor. A més, el pressupost del consorci es va aprovar per unanimitat. Ens trobem davant d’un nou contrasentit dels populars”.

Per acabar, l’edil ha recordat que “des del 2012 quan Torró ens incorporà al COR fins al 2015 no van fer res més que embolicar. Projectant una macro planta de la qual només hi va haver especulació. Ni van construir plantes ni ecoparcs. Amb la gestió d’aquests sis anys, tots els grups polítics del COR hem remat en la mateixa direcció, modificant el pla de gestió i dotant tots els municipis del consorci d’ecoparcs fixos o mòbils i amb l’inici imminent de les obres de la primera planta de bio residus a Aiora. El PP de Gandia podria aprendre dels companys representants del COR i no actuar com un grup antisistema que renuncia a tornar a governar”.

Articles relacionats