EL PP VOL «REVALIDAR» EL PRIMER LLOC A GANDIA EN LES ELECCIONS GENERALS

El president del PP de Gandia, Víctor Soler, i el secretari general, Vicent Gregori, han presentat en una roda de premsa els detalls de la campanya que desplegarà esta formació a Gandia de cara a les eleccions generals del dia 26, i que serà discreta, sense estridències, i de contacte directe amb els electors, però que tindrà ben en compte la vessant local amb la intenció de «revalidar» la primera posició per al PP a a ciutat de Gandia.

«Plantegem aquestes eleccions des del prisma de l’austeritat, la proximitat i la política en positiu. La gent ja sap qui es presenta a les eleccions i repartir material electoral per repartir, només pot ser contraproduent. Nosaltres no farem grans despeses”, ha dit Soler.

El PP de Gandia no deixa de costat les repercusions a l’àmbit local d’unes eleccions que són generals, i s’ha proposat «revalidar» la primera posició a Gandia i refermar el resultat de les dos anteriors convocatòries locals.

Josep Alandete, candidat a l’alcaldia per Compromís Més Gandia Unida, “Farem nou l’institut vell” aposta clara per millorar els centres educatius públics