18.2 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

El PP vol que Tavernes de la Valldigna torne a formar part de la Mancomunitat de la Valldigna

 

 

El Grup Municipal Popular de Tavernes de la Valldigna ha presentat una proposta, que es debatrà dilluns que ve en el ple municipal del mes d’octubre, en la qual proposa tornar a formar part de la Mancomunitat de la Valldigna. Aquesta proposta per a tornar a la Mancomunitat de la Valldigna atén la necessitat del municipi de treballar amb els municipis veïns per a afrontar els nous reptes en matèria de turisme, laboral, empresarial, de transport públic i de gestió d’instal·lacions esportives que afecten els quatre municipis que conformen la Valldigna.

“Sempre hem defensat que la unió fa la força. Els quatre municipis som complementaris i compartim territori, cultura i història i podem compartir molt més com Valldigna. Mai Tavernes havia d’haver abandonat la Mancomunitat de la Valldigna pels forts llaços que ens uneixen amb els nostres pobles veïns. I se’ns presenten reptes comuns que fan més necessària aquesta unió en matèria laboral, econòmica, de gestió de residus i fins i tot per a l’ús de les instal·lacions esportives com la piscina coberta”, comenta la portaveu de Tavernes de la Valldigna Eva Palomares.

Des de la Mancomunitat es poden impulsar moltes polítiques comunes sota els principis d’eficiència i solidaritat i potenciant tot el territori de la Valldigna com una unitat de municipis real per a l’organització i prestació en forma mancomunada de les obres, serveis o activitats de la seua competència.

Per aquest motiu, el Partit Popular de Tavernes insisteix en aquesta ocasió amb una proposta d’acord per a ser votada en el ple de Tavernes per a aconseguir tornar a formar part de la Mancomunitat i començar a establir les línies d’acció com a municipi de la Valldigna de manera efectiva no sols nominativa.

Articles relacionats