20.5 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

El PP tornarà a confiar a Pepe Just la política turística si aconsegueix governar a Gandia

Víctor Soler, candidat a l’Alcaldia de Gandia pel PP, ha anunciat que Pepe Just serà director general de Turisme i Platja si aconsegueix governar la ciutat. Pepe Just ja va ser regidor de Turisme en el mandat del PP a Gandia entre 2011 i 2015.
Soler afirma que “el turisme és el motor de l’economia local, per la qual cosa el Partit Popular de Gandia és conscient de la importància vital del sector turístic i de platja i té un projecte solvent, amb un horitzó clar i amb idees en positiu. Tot això ho reuneix Pepe Just, qui coneix la platja a la perfecció i li avala una reeixida trajectòria en l’àmbit turístic”.
“Les metes estan marcades: el nostre objectiu principal és que la platja torne a ser un barri d’excel·lència durant tot l’any i dotat de serveis sempre, no solament durant les temporades assenyalades”.
Pepe Just reconeix estar “molt il·lusionat amb aquest nou repte i molt agraït per l’oportunitat d’aportar noves idees i il·lusió per a motivar als empresaris i als ciutadans”.
Just adverteix que “Gandia ha patit una greu letargia de quatre anys en el seu sector turístic i de platja amb falta d’idees, amb el tancament de quantitat de negocis fins i tot en èpoques turístiques. És un sector oblidat per l’alcaldessa Diana Morant, queda demostrat en els seus catastròfics resultats”.
A més, posa l’accent en “la falta d’insistència per part del Govern de Diana Morant en la lluita contra l’estacionalitat a la nostra platja, en la nul·la cerca d’alternatives per a mantindre-la viva i en la incapacitat de treballar en la comercialització”.
Les mesures que Pepe Just avança es basen en “traslladar l’oficina de turisme a la platja de Gandia, potenciar des del Departament de Turisme l’hostaleria i el turisme de sol i platja, i construir un Departament de Turisme transversal mitjançant binomis amb els àmbits de l’esport i la cultura”.
Víctor Soler conclou amb la ferma intenció de “retornar a Gandia un turisme i una platja d’excel·lència”.

Articles relacionats