23.8 C
Gandia
Dilluns, 15 abril, 2024

El PP s’oposa a l’increment de preu dels pàrquings de gestió municipal

• El Partit Popular denúncia l'”afany recaptatori” per l’increment de les tarifes diàries i dels abonaments.

• El Partit Popular s’oposa a l’increment del preu aprovat pel govern socialista i nacionalista de Gandia.

Des del Grup Municipal Popular assenyalen “avisarem que quan el govern de Diana Morant va aprovar al febrer el pressupost municipal de 2020, en l’apartat d’ingressos s’anticipava una pujada en el preu dels pàrquings públics. La Comissió d’Economia i Hisenda celebrada en el dia d’ahir s’ha consumat la pujada”.

Amb aquesta mesura s’augmenta el preu de la tarifa de;  l’abonament mensual en un 10%, l’abonament laboral en un 16,7% i el finalment i el preu màxim diari en un 20%.

Hem passat de l’eslògan de “No li pegues més voltes” a l’actual al qual han d’acostumar-se els usuaris dels pàrquings públics del “Ves preparant la cartera”.

Per a Víctor Soler es tracta “d’una nova acanada a la butxaca dels ciutadans i una mentida més del govern de Diana Morant que en boca del seu regidor d’Economia i Hisenda va anunciar per als pressupostos de 2020 una actualització de les tarifes dels pàrquings públics a l’IPC i s’ha acabat consumant la pujada de preus denunciada pel Grup Municipal Popular”.

Per al Partit Popular,” aquest increment de preus desincentivarà l’ús dels aparcaments municipals i a més, suposarà un colp per a les economies domèstiques i per a l’activitat del comerç de la ciutat. D’una banda anuncien 2 hores de pàrquing gratuït després d’ampliar l’espai convertit en zona de vianants al centre de la ciutat, però aquestes seran finançades amb aquesta pujada de preus aprovada pel govern”.

També pronostiquen que “amb l’augment de la zona convertida en zona de vianants, la ciutat de Gandia experimenta un problema de trànsit sever que, al costat de la falta d’aparcament gratuït, acaba per provocar que la gent no vinga a comprar i gaudir de l’oci del centre de la ciutat. De nou, es perjudica el nostre comerç local, als veïns que tenen un abonament mensual i a aquells que venen fins al centre a realitzar les seues compres“.

Víctor Soler conclou: “es tracta d’una pujada de preus inoportuna a causa de la situació provocada per la pandèmia que només obeeix a l’afany recaptatori del govern”.

Articles relacionats