25 C
Gandia
Dimecres, 6 juliol, 2022

El PP reclama millorar la senyalització de l’accés sud al Port de Gandia

– Des del grup municipal Popular assenyalen que la falta d’una millor senyalització  a l’accés sud de Port de Gandia comporta problemes de trànsit en l’entramat urbà del Grau de Gandia

El Grup Municipal del Partit Popular de Gandia ha comunicat que ja han sol·licitat en diferents ocasions, tant en les comissions com en el ple municipal que se senyalitze correctament l’accés sud al Port de Gandia. I que hui en dia es continua sense fer-se i generant problemes. Els problemes són tant als transportistes que han d’accedir a la duana i es troben amb una porta tancada, com als veïns del Grau que continuen patint el trànsit de camions pesats, que continuen entrant per error als seus carrers.

El 31 de gener d’aquest mateix any es va inaugurar oficialment l’obertura de l’últim tram de l’accés sud al port, la qual cosa permet el pas directe de vehicles pesats a les instal·lacions portuàries sense haver de travessar l’entramat urbà del Grau de Gandia. El grup Municipal Popular ha assenyalat que “8 mesos després, contínua sense estar senyalitzat correctament, amb el que els vehicles pesants continuen entrant pel Grau a l’antiga duana i es troben que han de donar la volta, el motiu no és un altre que la deixadesa d’aquest Govern que és incapaç de senyalitzar com cal el nou accés sud al port”.

“Per tot això exigim al Govern de Diana Morant que agilitze i senyalitze com correspon l’accés sud per a evitar els problemes que s’estan generant diàriament en la zona”, han conclòs.

Articles relacionats