14.8 C
Gandia
Dilluns, 29 novembre, 2021

El PP patrimonialitza el betlem i l’arbre de Nadal

El secretari general del PP, Teodoro García Egea, ha patrimonialitzat el beltem i l’arbre de Nadal en el seu afany de dictar quina és la idiosincràcia i l’essència de l’espanyolitat.  “Nosaltres posem el pesebre, posem l’arbre i a qui no li agrade, que s’aguante”, ha dit. 

Amb açò, el Partit Popular ha afegit el pesebre i l’arbre nadalenc a la llista d’actituds que defineixen l’espanyolitat, on ja hi eren els bous i la caça. En ple Nadal i després de diverses setmanes glossant el vessant cristià d’aquestes dates, els populars van registrar una iniciativa parlamentària per a demanar que es reconega al pesebre com a “valor artístic, cultural i senyal d’identitat del nostre país”.

D’acord amb les normes que s’ha obstinat en dictar el PP per a definir qui és o no espanyol, qui no plante un betlem ni un arbre de Nadal, ni li agraden els bous o la caça s’arrisca a que es pose en dubte la seua nacionalitat, un discurs que el PP amenaça amb intensificar de cara a la Convenció nacional del partit, a finals de gener.

Articles relacionats

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

últims articles