El PP denuncia que Orengo està apanyant una Llei de Ports amb tripijocs a la mida de Baleària

La portaveu adjunta del Grup Parlamentari Popular, Eva Ortiz (a la imatge), ha acusat a l’exassessor del president de la Generalitat José Manuel Orengo, ara treballador de Baleària, d’estar apanyant amb tripijocs una Llei de Ports presumptament a mida de l’empresa de transport marítim en la que està a nòmina l’exalcalde de Gandia.

El PP ha acusat hui en les Corts als partits del Botànic d’intentar rectificar les seues pròpies lleis “a última hora i per la porta de darrere”. En aquest sentit, la diputada popular Eva Ortiz ha indicat que la proposta presentada sobre la Llei de Ports és “un tripijoc que té nom i cognoms, de persones i empreses”, en referència a Orengo i Baleària.

Sobre aquest tema, ha indicat que si cal parlar de ports, “ens asseiem i ho parlem” però no té sentit que “defensen una cosa en l’avantprojecte de llei, una altra en el projecte de llei i una altra en les esmenes parcials”. I finalment, ha denunciat, “ho portem per la porta de darrere però al final és el Consell qui va a fer la llei”
En aquest context, ha criticat que el que més sorprèn és la postura del grup Podemos perquè “arma molt d’embolic, molt de soroll, molta queixa, però quan el Manuel Mata (PSPV) va a buscar a Montiel (Podemos) tot se soluciona”.

Et Pot Interessar