20.5 C
Gandia
Diumenge, 26 maig, 2024

EL PP DENUNCIA QUE EL PROBLEMA DE LES CUES AL REGISTRE CIVIL DE GANDIA ESTÀ PER RESOLDRE

El portaveu aAdjunt del Grup Municipal Popular de Gandia ha denunciat que després de quasi 5 mesos des que la Consellera de Justícia de la Generalitat Valenciana, Gabriela Bravo, i l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, es comprometeren a acabar amb les llargues cues i el col·lapse en el Registre Civil de Gandia, encara contínua el mateix sistema de fer el tràmit presencialment.

“No són pocs els usuaris i veïns que han vingut denunciant durant aquestes setmanes que després de la promesa de la Consellera i de l’alcaldessa per a silenciar als sindicats, a dia de hui el sistema segueix amb col·lapse i són evidents les llargues cues en el Registre Civil de Gandia”, apunten des del PP.

El regidor Vicent Gregori afirma que “estem en el segle XXI. Van dir que en setmanes estaria resolt i no ha sigut així. Esperem que es done ràpida solució a la informatització de la cita prèvia per al Registre Civil”.

 

Finalment, el Grup Municipal Popular de Gandia assegura que han reivindicat “des de fa anys” que se solucione aquest problema que afecta als veïns de Gandia. “És per açò que li sol·licitem al Govern de Gandia i a l’alcaldessa que treballe pels interessos dels ciutadans i agilite la solució a aquest problema”.

Articles relacionats