EL PP DEMANA QUE ES MANTINGA LA GESTIÓ PRIVADA DE LES ESCOLETES DE GANDIA

La regidora del PP de Gandia Marta Cháfer h denunciat “les mentides i el desconcert” que al seu parer s’està generant al voltant del model de gestió dels Escoletes, que el PP va privatitzar i l’actual govern vol rescatar.

L’edil popular ha recordat que hi ha una sentència del Contenciós-Administratiu nº10 de València que ratifica que el procés d’adjudicació es va realitzar de conformitat a dret.

Marta Cháfer ha aclarit les tres “mentides que des del Govern de Gandia s’ha vingut reiterant” i que els populars han volgut desmentir:

 

-Plans d’Ajust: Tant la Generalitat Valenciana, com l’Ajuntament de Gandia, estan sotmesos a sengles Planes d’Ajust, que sotmeten a control financer per part del Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques a ambdues administracions. Entre les dures condicions d’ajust, es troba el de no assumir nous serveis públics que puguen ser deficitaris, com és l’ensenyament de 0-3 anys.

-Extreballadores de les Escoletes: Cháfer ha recordat que si és la Generalitat Valenciana qui assumeix el servei, les extreballadores no podrien ser readmeses atès que aquestes van entrar a través d’un procés selectiu municipal i no autonòmic. I per contra, com ja diu que ha advertit el PP, l’Ajuntament de Gandia no pot assumir nous serveis.

-Tarifes: L’edil popular ha recordat que si s’opta per que les administracions assumeixin a poc a poc el servei, podria comportar una modificació de les tarifes, així com relacions contractuals amb l’actual empresa adjudicatària. Tot això, en opinió del PP, produeix desconcert entre els pares i mares dels alumnes que ja es troben en el període de matriculació.

Marta Cháfer ha demanat “que es deixen de mentides i de qüestionar el treball de les professionals. Volem saber què va a passar amb els que es matriculin ara, qui prestarà el servei, quines tarifes paguaran els pares i mares i qui treballarà i com en els Escoletes”.

Finalment, Marta Cháfer ha emès la seva opinió, entenent que el més adequat seria prorrogar un any més l’actual concessió “i no generar més desconcert”, encara que podria haver-hi dificultats atès que el termini establert per signar la pròrroga vencia al febrer.

Et Pot Interessar