EL PP DE TAVERNES DENUNCIA «INEFICÀCIA» EN LA SOLUCIÓ A LA PLATJA DE LA GOLETA

Encara que durant els últims anys sempre s’ha regenerat la platja de la Goleta de Tavernes amb l’abocament de sorra, mai el graó d’aquesta platja ha donat, segons el PP, «per a tanta excusa en premsa per part de cap Govern ni per tants anuncis propagandístics».

El regidor popular Mario Enguix explica que la «deixadesa» del Govern de Compromís en el manteniment de la platja generarà, a més de la pèrdua segura de turistes en aquesta zona, ara, un nou sobrecost al preveure la contractació d’una empresa aliena. Aquest sobrecost municipal es podia haver evitat si s’haguera posat remei en temps i forma.

Amb aquesta finalitat el Govern del Partit Popular va comprar una ‘txiladora’ de segona mà el 2008, precisament per planejar tota la zona de platges de Tavernes i oferir el manteniment a temps d’evitar graons.

«Els operaris municipals sempre actuaven amb la txiladora amb un desnivell de mig metre d’alçada. Mai hem passat tot un estiu amb un esglaó de 3 metres. Governara qui governara en l’àmbit nacional -ni governant els socialistes-, mai ens hem manifestat per solucions que havia de donar el Govern municipal de manera immediata. Simplement ens posàvem a treballar amb recursos municipals i amb antelació perquè els turistes no abandonaren la nostra platja, perquè el PP a Tavernes només pensa a treballar, no a vendre propaganda política», explica Enguix.

Et Pot Interessar