EL PP DE TAVERNES AFIRMA QUE LA NOVA SUBESTACIÓ COMPORTARÀ NOVES TORRES D’ALTA TENSIÓ

Segons el PP, Juan està ocultant als veïns que van a construir-se noves torres d’alta tensió que connectaran ambdues  subestacions elèctriques i sospiten a més que la subestació del Golfo es connectarà amb la del Brosquil, amb el que Iberdrola posarà moltes torres d’alta tensió noves a Tavernes.

 

, quan l’alcalde va accedir al càrrec en 2011 va incomplir la seua promesa electoral i va permetre que es dupliqués la potència de les línies d’alta tensió que creuaven la vall. «No sembla haver transcendit aquesta informació, però és així. No va fer cap declaració en contra que es dupliqués la potència ni hi va haver cap negociació per paralitzar-ho i ara van a posar més torres d’alta tensió a Tavernes. Ha passat d’estar en contra de l’alta tensió a permetre que es duplique la potència i a sol•licitar que vinguen més torres a Tavernes», denuncia el PP.

«Juan fa prop de cinc anys d’alcalde i no assumeix responsabilitats, de nou. Ara, cinc anys després, demana que Iberdrola complesca el conveni de l’alta tensió. Formacions com el PP o EU hem hagut de pressionar perquè l’alcalde es moga i reclame a Iberdrola».

«Tot el que mai vaig dir» llibre de poesia sobre la vida en temps de pandèmia