23.2 C
Gandia
Dijous, 8 juny, 2023

El PP de Ròtova no vota a favor dels festius locals ni de la renovació del Jutjat de Pau

Al plenari ordinari de Ròtova, els regidors del PP i dos regidores no adscrites no han votat a favor de la renovació del Jutjat de Pau, ni les festivitats locals (s’hi ha abstingut), que tradicionalment es corresponen amb la festivitat de Sant Vicent (8 d’abril) i en un dels dies de les festes patronals (6 de setembre).

El PP no ha proposat alternatives, pel que fa a l’elecció del Jutjat de Pau, una d’elles ha justificat el posicionament del PP, amb l’excusa que estan massa prop de les eleccions, i que ja ho faria el nou govern quan entre.

Com ha explicat el regidor de Compromís Pedro Ciscar, “és la postura a què ens té acostumat el PP, que ha intentat tombar tot el que ha pogut al llarg de la legislatura, a costa del poble. Creuen que fan mal al govern, i en realitat li han estat fent mal a Ròtova durant tota la legislatura. Ara i quan han bloquejat el servei de psicòloga, els estatuts de la Mancomunitat, el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible o el pagament per la sentència per la contractació dels tècnics municipals durant els períodes de 2012 a 2015. Aquest és el partit que vol tornar a representar algú al municipi”.

“Es tracta d’un bloqueig sense alternativa, enfront de la responsabilitat de l’equip de govern, que només tracta de renovar un càrrec que ha arribat a la seua fi. Aquest és el respecte del PP per l’administració de justícia i per la gent que ha fet el pas. A la proposta de ple es traslladaren les úniques dues candidatures que s’hi havien presentat, titular i suplent, per al càrrec del Jutjat de Pau, durant el període d’exposició pública”, ha assenyalat Ciscar.

Articles relacionats