21.6 C
Gandia
Diumenge, 19 maig, 2024

El PP de Gandia vota a favor de la modificació pressupostària per ajudes a les famílies més necessitades

• El Partit Popular ha votat a favor de la modificació pressupostària de crèdit anteposant els interessos de la ciutat als interessos partidistes.

• Els populars han recordat que des de l’inici de la crisi, s’han posat a la disposició del Govern local i han aportat més de 120 mesures d’àmbit social, econòmic i sanitari per a millorar Gandia, per la qual cosa han denunciat que es deixe de costat al principal partit de l’oposició sense la informació necessària.

El Partit Popular de Gandia ha volgut denunciar que en un punt tan important com és el de la modificació extrapressupostària de crèdit per a dotar amb 2,1 milions d’euros les partides que permetran que s’ajude a les famílies més necessitades, i “des del Govern de Gandia no s’haja aportat la informació clara, necessària, prèvia i suficient”.

Els populars han assenyalat que “la documentació sobre la part corresponent a l’Ajuntament del Pla Resistir, les subvencions dels bons comercie i les ajudes a l’oci nocturn no aclareix la quantitat destinada a cadascun dels apartats anteriors”.

Per als populars aquest fet demostra “l’opacitat del Govern de Diana Morant i la seua poca voluntat de pactar per consens les mesures econòmiques per a pal·liar els problemes que travessen en aquests moments els veïns i comerciants de la ciutat, i considera necessària aquesta modificació extraordinària de crèdit i més si cap quan algunes de les mesures van ser presentades pel Partit Popular mitjançant esmenes als pressupostos i que PSOE i Més Gandia Unida van votar en contra”.

El responsable econòmic i regidor del Partit Popular, Dani Martí ha afirmat que “és vergonyós haver d’esperar a la Comissió d’Economia i Hisenda perquè després de preguntes per part dels membres populars sobre què s’està fent amb els diners dels ciutadans de Gandia i com es gastarà el mateix, tinguem la informació de la qual mancàvem detalladament abans de la Comissió”.

Per als populars, els gandians mereixen una oposició responsable i pel compromís amb els ciutadans de Gandia que tan malament l’estan passant, i malgrat l’opacitat i el corró mediàtic del Govern local, el Partit Popular ha votat a favor de la proposta perquè es puguen posar en marxa de manera immediata les ajudes”.

Articles relacionats